Hvem er vi

Hejsa og Velkommen til Perfect Skin & Hair-extensions!

HUDPLEJE OG SKØNHED
Som professionel hudplejeklinik og »MEDEX Institut« er jeg specialuddannede i brugen af Medex. Blandt mine specialer er fx. behandling af ekstreme hudproblemer, Non-kirurgiske Specialbehandlinger samt regenererende anti-age behandlinger.

Jeg fører kartotekskort over mine kunder, så jeg kan følge dine behandlinger, og jeg giver altid grundig vejledning i hjemmepleje-produkter tilpasset de individuelle behov.

Medex for Men – at gå til hudterapeut er ikke kun for kvinder, ansigtspleje er også til mænd. Medex har en special hudplejeserie, hvor produkterne er af høj kvalitet, nemme at bruge og med en maskulin duft.
Udover min Hudterapeaut Uddanelse, er jeg osse uddannede Eye-Lash extensionist hos Lashbar i Kbh, Negleteknikker hos CND i Kvistgård, Frisør Uddannede på Kgs. Nytorv i Kbh Samt Hår-extensionist i Flettemetoden, LA Weave, Easy Weft, Hotfusion og Coldfusion.

Jeg glæder mig til at se dig i Klinikken

Kh. Claudia

Scroll to Top